Architect

Uw architectenbureau ontwerpt bij voorkeur woningen en bedrijfspanden die met duurzame materialen en -energie gemaakt of opgezet worden. Heeft u een project voor renovatie of nieuwbouw en wilt u aanvullend een passend energieadvies? Dan bent u hier aan het goede adres. Wilt u ervoor zorgdragen dat uw ontwerp gebaseerd is op energieneutraal of -zuinig wonen of werken? Energieadviseur Theo Smidt helpt u graag verder.

duurzaam bouwenEnergieneutraal wonen & werken

Heeft u een opdracht voor een duurzame grote woning of bedrijfspand? Dan is het belangrijk dat vooraf de beste keuzes worden gemaakt met betrekking tot energie opwekken, ventilatie en isolatie. Hiervoor zijn duurzame oplossingen beschikbaar.

Energieadviesbureau Enadco onderzoekt de beste opties voor uw klant, zodat deze gerealiseerd wordt met gebruikmaking van de meest geavanceerde duurzame keuzes. Denk dan aan zonnepanelen met een terugverdieneffect, inzet van hergebruikte materialen voor isolatie en ventilatie. Het woon- of werkcomfort en terugverdieneffect staan centraal, de keuzes zijn zoveel mogelijk groen en laten een beperkte voetafdruk achter.

Aanpak en ervaring

Enadco heeft al diverse woon- en bedrijfsprojecten gerealiseerd waarbij energieneutraal (ver)bouwen centraal staat. Via Projecten kunt u deze zien. Energieadviseur Smidt komt graag bij u langs om de speciale groene wensen van uw klant te bespreken. Zijn werkwijze is persoonlijk en precies, duurzaamheid is leidend. Enadco heeft samengewerkt met o.a. Ariëns Architecten en Ingenieurs in Oss.

Afspraak duurzaam bouwen

Wilt u eens kennismaken of een rondleiding door een energie neutrale ruime woning? Neem contact op via e-mail: info@enadco.nl of bel meteen: 06 53 404 737.