FAQ’s Boek

De veelgestelde vragen over ons boek Eenvoudig duurzaam bouwen vind je hieronder.

 1. Waar kan ik je boek kopen? Bij Bol.com en BoekenGilde.
 2. Wat krijg ik als ik je boek koop? Een praktisch handboek om duurzame keuzes te maken om tot een energieneutrale woning te komen bij nieuwbouw. Overzichtelijke voor- en nadelen per keuze. Daarnaast kun je tijdens het lezen van het boek een wensenlijst invullen, handig om mee te nemen naar de architect.
 3. Is het boek ook geschikt als je informatie zoekt voor duurzame renovatie? Het boek is geschreven voor nieuwbouw, wel kun je veel duurzame keuzes overnemen en het is inzichtgevend in voor- en nadelen van keuzes.
 4. Wanneer krijg ik het boek als ik het bestel? Binnen enkele dagen na bestelling (zie punt 1) krijg je het boek thuis gestuurd. (IJs en weder diende, door de drukte bij PostNL en sneeuwomstandigheden duurt het iets langer).
 5. Wat vinden anderen van je boek? We vragen lezers om recensies te schrijven op Bol.com. Daarnaast staan in het boek 6 testimonials van tevreden relaties.
 6. Kan ik direct aan de slag met het boek? Ja, via de inhoudsopgave krijg je een duidelijk beeld van de te nemen stappen en duurzame keuzes.
 7. Hoe ziet je boek eruit? Het boek heeft een softcover en het formaat is A5, met 160 pagina’s in kleur en acht illustraties.
 8. Kan ik met vragen bij jullie terecht? Je kunt via e-mail altijd vragen stellen. Als het gaat om antwoorden of berekeningen die veel tijd kosten, dan brengen we een uurtarief in rekening. Mail naar smidt201@gmail.com.
 9. Kan ik een energiebalansberekening laten uitvoeren door Theo? Ja dat kan. Mail naar smidt201@gmail.com. Hieraan zijn wel kosten verbonden.
 10. Ik zag een foutje in jullie boek, wat nu? Wat goed van je. Wij waarderen het enorm als je dat foutje doorgeeft, dan zorgen we dat het in de volgende druk eruit gehaald wordt. Mail naar smidt201@gmail.com.
 11. Hoeveel kost dit boek? Het kost 21,95 excl. verzendkosten. (26,70 inclusief verzendkosten en incl. 9% btw)
 12. Geeft Theo Smidt ook lezingen of presentaties? In de huidige coronatijd kan dat alleen online en dat vindt hij niet prettig. Als de coronamaatregelen voorbij zijn ben je welkom om contact op te nemen voor een lezing of presentatie.