Partners

Brüggemann Bouw

Brüggemann Bouw is een bedrijf gevestigd in Neukirchen, net over de grens in Duitsland.

Bouwbedrijf Brüggemann is een degelijk familiebedrijf met een middelgrote omvang van zo’n 125 medewerkers. Zij bouwen al bijna 60 jaar niet alleen woonhuizen, maar alle mogelijke soorten bouwwerken zoals scholen, ziekenhuizen, musea, maneges, bedrijfsgebouwen en wooncomplexen. Organisatorisch is het bedrijf opgedeeld in drie takken: houtbouw, daktechniek en energiezuinige woningen. Gezamenlijk dragen zij zorg voor een foutloos bouwproces en een foutloos eindproduct. Voor interesse in bouw in Nederland neem contact op met Eva Vermaas.

Beyond Now

Beyond Now is een fris bedrijf met meer dan twintig jaar ervaring in (concept)ontwikkeling en visiestudies in de woningmarkt. Onze speerpunten zijn projecten rond de thema’s gezondheid, gastvrijheid en puur, klimaatvriendelijk en groen leven. Daarbij werken we vrijwel altijd vraaggestuurd en in cocreatie.

Onze kernwaarden: ambitieusempatischco-creatiefprikkelend.

Beyond Now: Alex Sievers (CV , Contact) en Annelies van der Nagel (CV , Contact)

 

 

 

Willem Schurink Vastgoedontwikkeling

Esdec BV ontwikkelt, produceert en levert professionele montagesystemen voor zonnepanelen op daken, genaamd ClickFit en FlatFix.

ClickFit is de verzamelnaam van schuine daksystemen. De innovatieve systemen onderscheiden zich doordat ze eenvoudig te plaatsen zijn door de installateur, zonder concessies te doen aan degelijkheid en duurzaamheid van het product. Dit komt de uiteindelijke kwaliteit en levensduur van het PV-systeem ten goede.

clickfit

 

 


Solarclarity
 is een technische groothandel in zonne-energie, energiemanagement & batterijoplossingen. De internationale technische groothandel is gespecialiseerd in hoogwaardige producten voor een zonne-energie systeem. Vanuit het distributiecentrum nabij Amsterdam beleveren zij professionele installateurs in heel Europa en in het Caribisch gebied met een geselecteerd assortiment zonnepanelen, omvormers, batterijen, montagematerialen en overige toebehoren.

solarclarity

Ariëns Architecten en Ingenieurs uit Oss hebben een duidelijke visie op energie en duurzaamheid.

Ariëns Architecten & Ingenieurs

HuisVeendam ontwikkelt BioLaminates. Hun Why: The rural riches in the North of Holland evaporated with the arrival of oil. A long tradition of natural fiber and potato starch technology disappeared. With the scarcity of oil nearby, the remarkable properties of starch are rediscovered and modified to offer sustainable solutions. HuisVeendam aims to show that this local resource once more can drive industry, create local wealth, and inspire designers to implement it in design and fashion.

HuisVeendam

 

 

 

 

HomeWizard is ontstaan uit de visie dat het centraal aansturen van apparatuur in huis veel beter en gemakkelijker kan. De ervaring met bestaande ‘domotica’ of ‘home-automation’ producten was dat deze vaak slecht werken, of heel duur zijn (of in het ergste geval, beiden). Bovendien was er voor veelgebruikte, betaalbare apparatuur weinig compatibiliteit tussen producten van verschillende fabrikanten. De HomeWizard is het antwoord op deze problemen. Een van de handige producten is de EnergyLink app die de opbrengst van zonnepanelen bijhoudt.

homewizard